6 november 2010

November, November


Hejsan, det känns som att tiden är inne för en uppdatering. Min dator fick virus för ett tag sedan och kraschade, därav min långa frånvaro. Kombinerat med en olust att blogga, vilket jag får ibland. Vad gör jag annars? Studerar konstvetenskap, som sagt, och jag älskar det, har trots detta valt Litteraturvetenskap A till våren, för att pröva på hur det är, trots att jag nu helst skulle vilja fortsätta med konstvetenskap B, vilket jag kanske gör om jag kommer in på Litteraturvetenskap A och avböjer. Vet inte om man kan göra så? Jag har ju valt konstvetenskap B som andra alternativ och där är det platsgaranti, så det borde väl gå. Annars skriver jag på min andra hemtentamen just nu och försöker få den färdig. Jag har också upptäckt Cello, genom en hängiven kurskompis, och han förgyller nu mina lediga stunder med sina härliga kåserier.

Nya tillskott på min läslista är just nu Petersburg av Andrej Belyj och Hoppa hage av Julio Cortazar. Jag har också en lite nött Modernista-utgåva av Michel Tourniers Meteorerna på mitt skrivbord som jag känner mig mycket dragen till, fast jag håller på med två andra böcker som jag vill avsluta först.

Så, det var lite rapport om läget, jag lever och har hälsan.

Ovan ser ni en dam av Egon Schiele (han är fantastisk!! Tänk att jag inte upptäckt honom tidigare!) och jag tänkte avsluta med ett klipp med Glenn Gould som jag inte är ett överdrivet fan av men jag blir så lycklig av att se honom öva!

1 kommentar: