20 september 2012

Händel!

12 kommentarer:

 1. Sett detta? http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9127133583

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och jag ser verkligen fram emot att läsa den! :)

   Radera
 2. Underbara Händel. Och vilken underbar blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh roligt att höra! Och detsamma! :)
   Jag måste fråga: Du råkar inte vara Paddyeahh från Filmtipset? :) (detta säger jag på basis av dina favoritfilmer- och litteratur!). Det är jag som är Ninonette där!

   Radera
  2. Se på sjutton! Hej Ninonette!

   Radera
  3. Haha, vilket roligt sammanträffande! Jag tänkte nämligen precis häromdagen på Falskmyntarna och fick lust att läsa om den och kom ihåg att det var du som rekommenderat den. Och så kommenterar du några dagar senare här på bloggen :)

   Radera
  4. Åh, ja det var verkligen ett roligt sammanträffande! :)

   Radera
  5. Hoppas förresten att du gillar Falskmyntarna! Känns som att jag hypat den så mycket, så jag hoppas inte att jag får skulden om du inte gillar den... hehe! ;)

   Radera
  6. Haha, det är nog ingen fara, då jag redan läste den förra året och tyckte om den! :) Blir dock roligt att se vad jag upptäcker för nytt i den nu!

   Radera
  7. Åh - just det, jag hade ju glömt att du redan hade läst den! Vi diskuterade ju till och med den - jag som brukar ha fenomenalt minne! Skyller på att jag missade ordet "om" i "läsa om"! Men det är verkligen en sådan bok där man upptäcker nytt för varje omläsning. Underbart. Förresten, på tal om något helt annat: Vad roligt att du också älskar Bolaño.

   Radera
  8. Ja så var det ja! :) Å, Bolaño är fantastisk! Hans diktsamling Det okända universitetet ligger på min Att läsa-lista för tillfället!

   Radera
  9. Läs den! Den är alldeles underbar! :)

   Radera